ΡΑΣΑ ΝΤΡΙΤΑΝ
Φυτώρια Οπωροφόρων Δέντρων Ελασσόνα


Με γνώμονα την παροχή ποιοτικών οπωροφόρων δέντρων και την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, τα φυτώρια μας “ΡΑΣΑ ΝΤΡΙΤΑΝ” συνεχίζουν δυναμικά από το 2008 να προσφέρουν φυτώριων οπωροφόρων δένδρων υψηλής ποιότητας σε παραγωγούς από την Ελασσόνα αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Είμαστε οικογενειακή επιχείρηση και από τις λίγες φυτωριακές επιχειρήσεις στην Ελλάδα που παράγει φυτώρια δενδρύλλια καρποφόρων οπωροφόρων δένδρων και καρυδιές καλιφόρνιας.

Με αγάπη, μεράκι και πολύ φροντίδα στα φυτώρια μας στην Ελασσόνα καλλιεργούμε τα δενδρύλλια με συνεχή παρακολούθηση για την υγιεινή τους κατάσταση, σύμφωνα πάντα με τους επιστημονικούς κανόνες φυτοπροστασίας, λίπανσης και άρδευσης.
 

 

 
 

 
 
 
Έτσι, στο φυτώριο μας στην Ελασσόνα μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία οπωροφόρων δέντρων τα οποία διατίθενται σε χονδρική αλλά και λιανική πώληση σε οικονομικές τιμές και αποστέλλονται άμεσα στην Ελασσόνα και όλη την Ελλάδα. Όλα τα φυτά μας συνοδεύονται από πιστοποίηση από την διεύθυνση γεωργίας και δασών.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας για να σας δώσει γεωπονικές συμβουλές για την καλλιέργεια και φύτευση των δενδρυλλίων αλλά και για να σας παρέχει διαρκή συμβουλευτική υποστήριξη και σωστή καθοδήγηση για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Με σκοπό να καλύψουν την απαίτηση των παραγωγών για υψηλής ποιότητας φυτώρια οπωροφόρων δέντρων, προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις μεθόδους μας και κάνουμε σημαντικά βήματα ανάπτυξης, παράγοντας βελτιωμένες ποικιλίες από φυτώρια.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και σας υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα σας για οτιδήποτε χρειαστείτε σχετικά με τα φυτώρια που σας προσφέρουμε.
 
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΙΣΩ